Fantastisch het is lente…

15 april 2017

Fantastisch, de lente is weer begonnen. Voelen jullie je ook zo heerlijk?

En wat is er alweer veel gebeurd de afgelopen periode, en er staat mij ook weer veel leuks te wachten.

In maart ben ik bij UNICEF Gooi en Vechtstreek Event coördinator geworden als vrijwilliger. Ik vind dit een mooie organisatie en ben er trots op dat ik hen kan gaan helpen. Men wil veel events organiseren om geld op te halen, dus ik kan mijn creativiteit goed inzetten.

Wat we allemaal gaan doen dit jaar moet ik nog even geheim houden, maar volg mijn Facebook pagina en die van Unicef Gooi en Vechtstreek, dan weet je zeker dat je het niet gaat missen.

Wil jij zelf ook vrijwilliger worden? Dat kan natuurlijk ook. Wij kunnen alle hulp gebruiken! Je kan je via de site van Unicef G&V aanmelden.

Op 30 april sta ik op de open trouw locatie route bij Vernissage in Bussum. Een prachtige locatie voor buiten trouwen, maar ook een prachtige oude uitstraling met het Fort. Meld je nu aan en kom 30 april gerust even kijken, het is volledig in trouwstijl ingericht!

Ook is het Wishes XL event achter de rug. Het was echt super leuk. Goede sfeer, leuke leveranciers en hele leuke bruidsparen. Omdat het de vorige keer zo in de smaak viel, heb ik ook deze keer weer de mogelijkheid gegeven om mensen hun eigen scherf van geluk te laten slaan. Op mijn facebook pagina kun je alle filmpjes terug zien.

Er zijn 42 paren geweest die kwamen slaan. De winnaars M&B hebben 25% korting gewonnen op mij als weddingplanner of ceremoniemeester en een gratis advies gesprek. Die afspraak komen ze snel bij mij maken. Op ieder Wishes event geef ik altijd een adviesgesprek weg. Deze is gewonnen door M&Q.

21 augustus ga ik bij hen langs om te kijken wat ik voor hun mag betekenen. Ze trouwen pas in augustus 2018, genoeg tijd dus voor de voorbereidingen.

Weet je nog eind 2016 had M&Y een adviesgesprek gewonnen op het Event in Oegstgeest We hebben onlangs een heel leuk gesprek gehad, en ze hebben mij ingehuurd als Weddingplanner. Ik ga hen stap voor stap begeleiden naar hun mooiste dag (de datum gaan we 18 april prikken)  Ik hou jullie op de hoogte van dit traject.

Afgelopen week ben ik bij C&S geweest. Ze trouwen 14 juli dus het wordt nodig tijd dat ik alvast wat informatie ga inwinnen zodat ik alles weet op de dag zelf als hun ceremoniemeester. In juni ga ik met ze mee om de laatste afspraken met de locatie door te nemen en dan zijn we er helemaal klaar voor.

Ik heb zin om met al deze leuke dingen aan de slag te gaan!

Tot snel by Denise Brouwer

Tags: , , , , ,