Fijne jaarwisseling en een liefdevol 2018 toegewenst

27 december 2017

Het einde van het jaar is inzicht en het lijkt me leuk om jullie mee te nemen door mijn jaar, 2017.

Het was een mooi jaar met prachtige, romantische bruiloften. Uiteenlopende locaties, net als de huwelijken. Het ene was een 1e huwelijk, de ander een 2e huwelijk en dan nog een prachtig gommenpaar. (Ja, idd 2 mannen die met elkaar trouwen noemen wij een gommenpaar). Genoeg uitdagingen dit seizoen, maar daar hou ik wel van.

Neem nu het huwelijk van C&S. Een prachtig paar, waarvan de bruidegom uit een sterk gereformeerd gezin komt en de bruid van lichtere gelovigsovertuiging is. Toch hebben zij hun dag heel sterk bij zichzelf kunnen houden. Rekening houdend met het thuisfront.
Een geweldige dag op het prachtige Kasteel Vanenburg te Putten. Ondanks dat het weer niet altijd mee zat, heeft het de pret van de dag niet weten te drukken. Het huwelijk werd ingezegend in de kerk tijdens een prachtige ceremonie. Er waren veel dorpsgenoten naar de kerk gekomen om het paar te bewonderen.

 

 

Het huwelijk van P&P bewees dat een 2e huwelijk ook heel speciaal is. Hij is van Portugees-Canadees afkomst, zij is van Nederlandse afkomst. Een internationale bruiloft dus, die plaats vond in de Hortus van de Universiteit van Leiden. Een geweldige locatie en met een zacht zonnetje die de dag nog mooier heeft gemaakt. Centraal voor dit huwelijk: zorgeloos genieten van en met elkaar op Bourgondische wijze. Super fijn dat ik hieraan heb bij kunnen dragen. Kijk ze stralen!

Voor mij dit jaar voor het eerst- maar zeker voor herhaling vatbaar, heb ik een collega weddingplanner ondersteund bij het huwelijk van een prachtig gommenpaar (Y&M). Zij gaven elkaar het ja-woord in de Oude Kerk in Amsterdam. Zo intens en bijzonder. Y is zeer perfectionistisch, maar laat alles los zodra hij aankomt bij de kerk. Mijn eerste kennismaking met hem was heel bijzonder: hij was zijn emoties even niet de baas en ik kon hem een tissue en mijn schouder bieden.

Na de ceremonie hebben ze met hun gasten een boottocht gemaakt over de grachten van Amsterdam die eindigde bij het prachtige Grand hotel. Later op de dag waren hier de receptie, het diner met aansluitend het feest. Nadat alle gasten aan tafel gingen, ben ik naar huis gegaan.

 

Fotograaf

Op ieder huwelijk heb ik mogen samenwerken met een andere fotograaf. Stuk voor stuk bijzondere mensen waar ik graag in de toekomst mee wil blijven samenwerken.

Bij het huwelijk van C&S heb ik Laura gevraagd als ‘Second Shooter’ om foto’s te maken van mijn activiteiten als ceremoniemeester. Laura is fantastische fotograaf met passie en kwaliteit, die haar weg als fotograaf in de bruidswereld aan het ontdekken is. En ze heeft fantastische foto’s gemaakt.  Laura deed niet onder aan de professional die was ingehuurd door het bruidspaar.

En het geluk van het bruidspaar kon niet op, ook een nichtje van de bruid, Eva (Instagram: @evafotografie.nl), kon het niet laten haar professionele camera mee te nemen. Haar foto’s zijn ook erg geslaagd.

Bij het huwelijk van P&P was Jorn de fotograaf. Ik heb Jorn aan hen voorgesteld nadat ik hem heb ontmoet op een beurs waar wij allebei stonden. Ik was erg onder de indruk van het werk dat hij daar liet zien. Jorn is een bijzondere fotograaf met oog voor details. Het was een fijne, ontspannen samenwerking met mooi resultaat.

Bij Y&M was Kerry een ‘Second Shooter’, meegebracht door de weddingplanner. Een fantastisch mens en een geweldige fotograaf. Ik was erg van hem onder de indruk. Zijn kwaliteiten sluiten naadloos aan op wat ik als weddingplanner wil bieden: kwaliteit, passie en oog voor detail.

En
Afgelopen september is het Fletcher trouwmagazine uitgekomen en ik sta er ook in! Een goeie actie kan natuurlijk niet uitblijven dus zorg dat je het magazine in huis haalt.

Ik doe ook mee aan de “Wedding Goodiebag”, een goed gevulde zak met leuke weetjes, betrouwbare leveranciers en mooie acties. Je kan deze goodiebag online bestellen en bij mij op halen mocht je in de omgeving van Almere wonen. Vergeet niet de actiecode op de site aan te melden voor mooie prijzen!

Ook dit jaar stond ik op een van de Wishes events. Dit jaar stond ik weer bij La France in Oegstgeest. Ook dit jaar gaf ik weer een prijs weg en het paar die voor mij koos was ontzettend blij en sprong een gat in de lucht toen ze mijn prijs in ontvangst namen. We hebben een super leuk Skype gesprek gehad waar ik ze op verschillende gebieden heb mogen adviseren. Een heel bijzondere trouwdag gaan zij tegemoet want hun thema is “do it yourself”. Een weekend lang feest met hun meest dierbare, zelf verzorgt, met een zelf gemaakte trouwjurk. Fantastische….

Ja, een jaar op trots op te zijn. Benieuwd wat 2018 mij gaat bieden…

Liefs by Denise Brouwer

Tags: , , , , , ,