I love my Job!

4 maart 2017

Een nieuwe maand, en weer een nieuw blog. Wat gaan de dagen snel. Voor mijn gevoel stond ik gisteren nog met mijn glas champagne iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen en nu zitten we alweer in maart.

Gelukkig kan ik zeggen dat mijn jaar goed is begonnen. Ik heb inmiddels één concrete boeking gemaakt naar aanleiding van een adviesgesprek dat gewonnen was op een Wishes & Weddings event. Dit is voor mij bewijs dat het zowel voor de paren als voor mij een nuttige prijs is om weg te geven op zo’n event. In de komende weken volgen de adviesgesprekken die zijn gewonnen op de andere beurzen en een aantal kennismakingsgesprekken met paren die ik op een van de events heb ontmoet.

Ook heb ik de eerste trouwbeurs van dit jaar alweer achter de rug. Ik stond samen met mij assistent Maaike Blesgraaf op de trouwbeurs georganiseerd door La France in Oegstgeest. Ja, daar ben ik inderdaad al eerder geweest. Het is een super fijne locatie met veel mogelijkheden en daarom vond ik het erg leuk om hier weer te staan. Het gaf mij de mogelijkheid om de locatie beter te leren kennen en ik heb weer veel nieuwe inspiratie opgedaan zoals de opstellingsmogelijkheden in La France en hoe je de ruimtes ook zou kunnen aankleden.

Omdat er meerdere wedding planners op deze trouwbeurs stonden wilde ik iets bedenken om de aandacht te trekken. Door middel van een brainstorm sessie is “Sla je eigen geluk” tot stand gekomen. Gebaseerd op het spreekwoord: scherven brengen geluk. De deelnemers  konden bij mijn stand zelf een bord stukslaan en kregen een scherf mee als herinnering. Op een ander stuk scherf werden hun gegevens genoteerd en in de box gedaan waaruit later de winnaars van mijn prijs – een adviesgesprek en 25% korting – zou worden getrokken. Er waren ruim 50 paren die hun eigen scherf van geluk hebben geslagen. Wil jij het filmpje zien waarop de winnaars bekend worden gemaakt? Kijk op www.facebook.com/bydenisebrouwer. Hier kun je ook andere leuke filmpjes terug zien van die dag.

Wil jij ook een scherf van geluk slaan? Nou dat kan, op zondag 19 maart is het Wishes Event XL. Deze editie vindt plaats bij Reehorst in Ede en ik ben er weer bij.

Laat je verrassen en inspireren op dit prachtige jaarlijkse trouwevent. Vele bruiloft professionals geven workshops en inspiratie sessies om jullie te helpen met het organiseren van jullie trouwdag. Weddings Bruidsmode, de grootste bruidsmodezaak van Europa uit Rotterdam, geeft er een unieke bruidsmodeshow! Ook zijn er dingen om zelf te doen. En…, jullie maken kans op het winnen van prachtige prijzen voor jullie droombruiloft!

 Wil jij er ook bij zijn? Dat kan! Op mijn FaceBook pagina staat hoe je kans kan maken op een gratis kaartje twv € 25,-  voor dit event.

Wat staat er nog meer in de planning?

Op 30 April is er weer een OpenTrouwLocatie Route. De ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie! Tussen 11.00 tot 17.00 uurkun je meer dan 250 locaties bezichtigen, verspreid over heel Nederland. www.opentoptrouwlocatieroute.nl  En ik sta deze dag bij Vernissage in Bussum als vaste weddingplanner van deze locatie. Vernissage is een prachtige locatie waar de mogelijkheid is om binnen en buiten te trouwen. De mogelijkheden zijn er oneindig en er wordt vanuit de locatie altijd meegedacht om jullie wensen in vervullen te laten gaan. Absoluut de moeite waard om een  bezoekje te brengen.

Jullie worden deze dag feestelijk ontvangen met een glas prosecco en wat lekkers. De locatie wordt aangekleed in trouwsfeer en een aantal van hun vaste leveranciers zal aanwezig zijn zodat je alle de mogelijkheden van deze locatie meteen kan zien.

Verder zal ik vooral bezig zijn met de voorbereidingen voor het komende trouwseizoen. Tenslotte heb ik al een aantal boekingen in de agenda staan!

En last but not least: mijn site voor zakelijke eventplanning www.Bizz.events is live gegaan. Daar zal in maart de eerste ondernemer aan het woord zijn over de verschillende aspecten van zelfstandig ondernemen. Hou het in de gaten!

Tot snel

By Denise Brouwer

Tags: , , , , , ,