Ontmoet… Het nieuwe BLOG van Events by Denise Brouwer

16 januari 2017
Ontmoet is een blog over andere ondernemers. Dat kan een startende ondernemer zijn, of een oude rot in het vak. Het kan een leverancier zijn waar ik nu al zaken mee doe, of een ondernemer die gebruik wil maken van mijn netwerk om zichzelf voor te stellen en te promoten.
Het wordt een platform waar kleine bedrijven en zzp’ers zichzelf kunnen presenteren buiten hun eigen netwerk. Jezelf kan presenteren aan verschillende netwerken door deze blogs ook op hun, en mijn social media te delen om zo het bereik te vergrootten.
Wat moet je doen om op deze pagina te komen?
Heel weinig. Stuur mij een mail met wat jij wilt vertellen over jouw onderneming. Het is aan te raden om hier een actie (bijvoorbeeld een korting, of vrijblijvend gesprek) aan te koppelen. Je kan ook fotos aanleveren die ik zal toevoegen aan het stuk. Foto’s zijn ook belangrijk voor zichtbaarheid in social media, dus ik ontvang graag een aantal verschillende. Samen zullen we dan werken aan een stuk dat interessant is voor zowel jouw als mijn netwerk.
Een ervaren eindredacteur zal alles kritisch nakijken voordat het blog definitief geplaatst wordt. Natuurlijk krijg jij het ook te zien voordat het ‘live’ gaat.
Mijn ambitie is om iedere laatste week van de maand een stuk te plaatsten.
Wil jij jezelf en jouw bedrijf graag voorstellen? Laat het mij weten via info@wedding-planner.events

 

Vorig bericht:

Gelukkig Nieuwjaar

Volgend bericht:

I love my Job!